PUBG NEW STATE Key Art 3.0 1
PUBG New State
PUBG New State

Alam semesta PUBG berkembang dengan event mudah alih baru untuk iOS dan Android yang disebut PUBG New State, yang melancarkan pertempuran tempo ke depan untuk masa yang lebih futuristik dalam genre berbilang pemain.

Ditetapkan pada tahun 2051, PUBG: Negara Baru berlangsung bertahun-tahun setelah permainan PUBG saat ini (yang disusun pada zaman moden) di peta baru yang disebut Troi dan berjanji akan membawa sejumlah senjata dan kenderaan dalam masa terdekat, seperti drone dan perisai pertempuran yang boleh digunakan. Berdasarkan gambar awal, ia serupa dengan teknologi tentera semi-futuristik Call Of Duty yang lain dari permainan seperti Black Ops 3 dan 4.

PUBG NEW STATE Screenshot 1

Permainan baru ini juga siap menyelami pengetahuan keseluruhan PUBG semesta, yang nampaknya merupakan sesuatu yang mengejutkan ada untuk permainan yang penanda budaya paling terkenal adalah penggunaan senjata. Walau bagaimanapun, makna kepantasan masa untuk watak PUBG yang disayangi seperti Lunchmeat perlu menunggu pelancaran permainan.

New State juga berjanji untuk mengubah formula permainan PUBG, dengan pilihan penyesuaian senjata dalam permainan yang akan memungkinkan pemain mengubah senjata mereka dalam pertandingan dengan cara yang mirip dengan lampiran senjata.

New State menandakan permainan battle royale ketiga di bawah payung PUBG – walaupun, tidak seperti sepupu mudah alihnya PUBG Mobile, PUBG: New State akan dikembangkan oleh PUBG Studio, syarikat di belakang PlayerUnknown’s Battlegrounds, versi PC dan mobile dari permainan asal. (PUBG Mobile sebenarnya adalah judul terpisah yang dikembangkan oleh syarikat gergasi teknologi China, Tencent.) Dan walaupun tajuknya mudah alih, PUBG Studio membuat janji besar mengenai “grafik ultra-realistik yang mendorong had permainan mudah alih.”

PUBG NEW STATE Key Art 2 scaled 1

PUBG New State akan tersedia pada Android dan iOS pada tahun 2021, dengan ujian alpha juga ditetapkan untuk akhir tahun ini.

Semoga artikel ini dapat memberi manfaat kepada anda pembaca setia kami. Jangan lupa untuk follow sosial media kami bagi mengikuti berita sensasi dan menarik! Terima kasih kerana menyokong kami kakibawang.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *