realme 7 pro

Realme keluarkan telefon pintar baru!

Realme X7 Pro akan membuat pengeluaran pertama di seluruh dunia dengan kemunculan segera di NCC Taiwan dan NBTC Thailand!

Baru-baru ini, Realme baru sahaja melancarkan siri realme 7 terbarunya di Malaysia dan siri X7 5G unggulan baru di China. Realme X7 dan X7 Pro pertama kali dijangka menjadi telefon pintar eksklusif China kerana kami hanya mendapat realme X2 Pro di Malaysia. Tetapi hari ini, X7 Pro realme telah dilihat di NBTC Thailand dan juga pangkalan data NCC Taiwan.

image 36

Sumber Gambar : https://www.gsmarena.com/realme_x7_and_realme_x7_pro_are_official_realme_v3_tags_along-news-45028.php

Menurut senarai itu, realme X7 Pro dinamakan sebagai model RMX 2121. Ia dilengkapi dengan panel paparan 6,55 inci dan potongan lubang pukulan di sudut kiri atas untuk kamera swafoto dan perumahan persegi panjang quad-kamera di bahagian belakang. Mengenai bateri, masing-masing menunjukkan dua bateri dengan kapasitas 2250mAh dan ketika kedua-dua bateri digabungkan, telefon ini memiliki bateri 4500 mAh.

image 37
image 39
Sumber gambar: https://droid.news/realme-x7-pro-5g-appears-in-ncc-database-before-launch-worldwide

Sekiranya anda ingin tahu mengenai bateri ganda, bateri ini direka bentuk untuk pengecasan pantas SuperDart 65W yang membolehkan anda mengecas dari 0% hingga 100% hanya dalam 35 minit. Realme X7 Pro juga dijangkakan menjadi telefon pintar pertama yang dilengkapi dengan chipset Dimensity 1000+ yang digabungkan dengan 8GB RAM dan 256GB storan untuk pengeluaran di seluruh dunia.

image 40
Sumber: https://www.91mobiles.com/hub/realme-x7-pro-launched-price-specifications/

Walau bagaimanapun, masih belum ada pengesahan rasmi mengenai spesifikasi teknologi dan tarikh pelepasan realme X7 Pro, jadi ambil ini dengan sedikit garam. Tetapi adakah anda teruja dengannya? Beritahu kami di halaman Facebook kami dan nantikan lebih banyak maklumat terkini di KakiBawang.my.

Sumber

Jangan lupa untuk follow sosial media kami bagi mengikuti berita sensasi dan menarik! Terima kasih kerana menyokong kami kakibawang.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *