Office 2021 Mod Gelap

Versi LTSC Office 2021 mod gelap akan menghadirkan sokongan di pelbagai aplikasi dan peningkatan prestasi di Word, Excel, Outlook, dan PowerPoint.

Microsoft telah mengumumkan pelepasan Office 2021 dan Office 2021 LTSC untuk kegunaan peribadi dan perniagaan kecil. Versi Long Term Servicing Channel (LTSC) adalah untuk kegunaan komersial dan pengeluaran perisian baru ini akan tersedia pada akhir tahun ini. Pratonton komersial Microsoft Office LTSC akan tersedia pada bulan April. Office 2021 adalah penerus Office 2019, dan versi LTSC membawa sokongan mod gelap di pelbagai aplikasi dan peningkatan prestasi di Word, Excel, Outlook, dan PowerPoint.

Pengumuman Office 2021 Mod Gelap

Dalam catatan blog, Microsoft mengumumkan bahawa Office 2021 dan Office 2021 LTSC versi akan tersedia akhir tahun ini. Garis masa pelancaran yang tepat belum diumumkan dan perincian mengenai ciri baru juga akan didedahkan lebih dekat dengan ketersediaan umum.

Ciri Office LTSC baru akan merangkumi sokongan mod gelap di pelbagai aplikasi dan keupayaan seperti Dynamic Arrays dan XLOOKUP di Microsoft Excel. Terdapat juga peningkatan aksesibilitas dan peningkatan prestasi di seluruh Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Outlook, dan Microsoft PowerPoint.

Microsoft mengatakan bahawa versi Office berikutnya tidak akan dihantar dengan Skype for Business, dan sebaliknya akan tersedia sebagai muat turun berasingan di Pusat Muat turun Microsoft. Walau bagaimanapun, Office 2021 akan menggabungkan aplikasi Microsoft Teams.

Syarikat itu mengesahkan bahawa Office LTSC akan tetap menjadi lesen “kekal” berdasarkan peranti dan Microsoft akan meningkatkan harga Office Professional Plus, Office Standard, dan aplikasi individu hingga 10 persen pada saat ketersediaan umum. Versi 2021 dan Office 2021 LTSC akan tersedia untuk pengguna Windows dan Mac. Ia akan dihantar dengan aplikasi OneNote dan menyokong versi 32-bit dan 64-bit.

Pada bulan April tahun lalu, Microsoft mengganti Office 365 dengan Microsoft 365. Penawaran baru tersebut tidak hanya merangkumi aplikasi Office tetapi juga penyimpanan awan OneDrive dan Outlook yang serba baru.

Sumber rujukan: gadget360

Jangan lupa untuk follow sosial media kami bagi mengikuti berita sensasi dan menarik! Terima kasih kerana menyokong kami kakibawang.my.

#Office 2021 Mod Gelap,Office 2021 Mod Gelap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *