Aplikasi Apple TV

Aplikasi Apple TV di Chromecast dengan Google TV membolehkan anda menonton kandungan yang telah anda beli sebelumnya.

Aplikasi Apple TV tersedia secara global di Chromecast dengan Google TV, gergasi carian telah mengumumkan melalui catatan blog. Google telah mengatakan pada bulan Disember 2020 bahawa Apple TV akan tersedia di Chromecast dan lebih banyak peranti pada awal 2021 dan aplikasinya kini tersedia bersama dengan Apple TV +. Aplikasi ini membolehkan pengguna menonton kandungan Apple TV + asli bersama dengan filem iTunes dan rancangan TV biasa. Integrasi aplikasi juga membolehkan perintah suara digunakan untuk membuka aplikasi Apple TV.

Apple TV +, perkhidmatan penstriman video berdasarkan permintaan bebas langganan, membolehkan ahli menonton rancangan, filem, dan dokumentari yang asli. Pengguna TV Google juga dapat menonton semua filem iTunes dan rancangan TV mereka yang telah dibeli sebelumnya. Dengan ciri Family Sharing, sehingga enam ahli keluarga dapat berkongsi langganan ke saluran Apple TV dan Apple TV +.

Aplikasi Apple TV

Cara muat turun Aplikasi Apple TV

Untuk memuat turun Apple TV di Chromecast anda, pergi ke tab Aplikasi dan cari Apple TV. Anda juga dapat memuat turun aplikasi melalui Google Play dengan mencari aplikasinya, mengklik Install.

Jangan lupa untuk follow sosial media kami bagi mengikuti berita sensasi dan menarik! Terima kasih kerana menyokong kami kakibawang.my.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *