youtubegaming2560 1440

Berikut adalah lima taktik solo yang perlu dicuba dan benar benar menjadi untuk mendapatkan “Winner Winner Chicken Dinner” percuma! Mari kita hadapinya, Player Unknown’s Battlegrounds adalah mengenai kemenangan mendapatkan makan ayam percuma, tidak lebih dan tidak kurang. Tembak-menembak yang baik dan mempunyai ketepatan yang hebat dapat membawa anda sejauh mana yang sebenarnya anda mahukan adalah makan malam ayam percuma yang sedap (lebih disukai dengan air mata musuh yang telah anda tewaskan).

Taktik Solo # 5: SAYA ADALAH PEMAIN YANG SESUAI.

be your xbox pubg coach
Taktik solo bantu permainan

Taktik solo pertama ini sangat mustahak untuk difahami, malah pemain berpengalaman mementingkannya. Mereka bermain PUBG seperti tujuannya adalah untuk tidak mati! Kebenarannya, PUBG sebenarnya adalah dua permainan yang sama sekali berbeza, satu permainan awal, di mana tujuan anda adalah dengan cepat mendapatkan sebanyak mungkin dari segi kelengkapan barang dan pembunuhan manakala permainan lewat, di mana tujuan anda adalah bermain dengan lebih konservatif kerana sekarang bertahan lama jauh lebih berharga. Kenapa? Nah, pada awal permainan terdapat banyak kekacauan, malah pemain berpengalaman boleh mati di tangan randoms dekat bilik. Pada awal permainan, anda juga telah melaburkan sedikit masa untuk perlawanan itu sendiri.

Sekiranya tujuan anda adalah untuk mendapatkan “Winner Winner Chicken Dinner”, ini bermakna permainan awal harus dimainkan dengan sangat agresif. Masuk ke kawasan berisiko dengan peralatan yang lebih baik, cari tembak-menembak awal, dan jangan takut untuk membuat beberapa permainan gila! Sekiranya anda mati, anda tidak akan terasa banyak kehilangan. Hanya setelah debu mengendap, anda harus mula bermain secara konservatif dan mengambil risiko yang lebih besar dan sangat penting untuk bermain permainan awal secara agresif dan jangan tersekat dalam pemikiran akhir permainan anda. Yang terburuk yang boleh berlaku adalah tanggapan cepat, jadi cubalah untuk menghilangkan rasa takut akan pertarungan awal.

Taktik Solo # 4: UMPAN DAN KEDUDUKAN.

wp4037774 2ee5

Begitu ramai pemain PUBG memperlakukan inventori mereka seperti penimbunan naga: barang masuk, tetapi tidak pernah keluar! Tetapi inventori anda adalah sumber, seperti yang lain. Dan sesuatu yang semudah minuman tenaga boleh digunakan untuk membunuh. Bagaimana ia boleh dilakukan? Cari kawasan dengan garis penglihatan yang baik dan letakkan Pertolongan Cemas atau kelengkapan yang lain di tempat rehat yang menarik, contohnya meja, di mana ia mungkin telah tumbuh secara semula jadi. Kemudian berjaga dan tunggu, seperti labah-labah kecil memasang umpan di sarangnya.

Cepat atau lambat, seseorang akan melihat kelengkapan barang yang berharga itu dan mengambilnya lalu menjemput saya untuk menerkamnya. Ketika itulah anda mendapat gambaran paling mudah dalam kerjaya PUBG anda! Gabungkan taktik solo ini dengan The taktik no 5 di atas. Main lebih awal dengan agresif sehingga anda mempunyai sumber daya yang berlebihan, yang membolehkan anda memanfaatkan kelebihan kreatif seperti ini pada pertengahan permainan. Anda akan terkejut betapa pantas anda naik “ranking” sebagai contoh dari Rank Crown ke Rank Ace.

Taktik Solo # 3: BERPADA PADA MENGAMBIL KELENGKAPAN BARANG.

x75k7re1ryr21

Terdapat titik penting dalam PUBG apabila tiba masanya untuk berhenti mendapatkan kelengkapan barang dari kotak musuh yang telah mati. Sebenarnya, ketika anda hampir ke final 25, bermakna hanya tinggal lagi 25 pemain dalam peperangan tersebut, arena cukup kecil sehinggakan banyak tembakan tembakan menarik berlaku. Sukar untuk melepaskan kebiasaan pengambilan kelengkapan barang di kotak musuh yang menggoda itu, tetapi sudah waktunya untuk berhenti menggerutu dari kematian. Ia tidak berbaloi!

Pada tahap ini, anda semestinya sudah mempunyai peralatan terbaik dan banyak peluru. Anda tidak patut membuang peluang makan ayam percuma untuk mendapatkan senapang lain, jadi jangan lakukannya. Sudah tentu ada pengecualian, seperti jika anda sangat memerlukan item penyembuhan. Tetapi jika tidak, jangan sampai menghadapi risiko yang tidak perlu. Apa sahaja yang dimiliki pemain itu, tidak perlu mati untuk menuntut!

Taktik Solo # 2: THE SURVIVOR.

r5gfxis9ucb11

Adakah anda pernah berjaya ke sepuluh teratas, tinggal lagi 10 pemain dalam permainan tersebut, jika anda mengalami kegugupan untuk memulakannya? Kami semua ada! Tidak kira seberapa mahir permainan anda, anda masih akan merasakan kegugupan degupan kencang adrenalin. Sering kali ini lebih merupakan sumpahan daripada berkat, bukan mudah untuk melepaskan pertandingan yang mungkin anda dapat menang kerana tergesa-gesa endorfin menyebabkan permainan berlebihan, teruk. PUBG adalah dunia yang besar dan terbuka, walaupun zona biru menutupi dan mengejar.

Inilah taktik pro solo, apabila kadar denyutan jantung anda semakin kencang apabila bermain hampir di hujung peta, berhenti. Cari tempat yang selamat dan luangkan beberapa saat untuk melakukan perkara berikut: 1) Tarik nafas dalam-dalam. 2) Sesuaikan semula tangan dan posisi duduk anda supaya anda merasa selesa dan berjaga-jaga. 3) Periksa semula bar kesihatan. Sekiranya tidak penuh, penuhkan dengan menggunakan Medkit, First Aid, Syringe, painkiller atau can. 4) Tarik Nafas sekali lagi. Ini terdengar agak tidak masuk akal. Tetapi hakikatnya, bagi sebilangan besar pemain pro, perbuatan seperti ini dapat meningkatkan kejelasan, fokus dan pandangan serta dapat mengelakkan kesilapan pada saat-saat terakhir.

Taktik Solo # 1: LAST MAN STANDING.

pubg gamescom skins 5

Dan inilah kami. Hanya anda dan seorang lagi pejuang. Taktik solo terakhir ini akan membantu anda dalam pembunuhan terakhir antara anda dan burung panggang kiasan. Pada ketika ini, PUBG berubah lagi: pertarungan terakhir adalah mengenai maklumat! Pemain yang paling tahu di mana lawan mereka pasti akan menang. Ini bermaksud anda harus bertanya hanya pada diri sendiri satu pertanyaan: “Bagaimana saya menggunakan maklumat untuk keuntungan saya?” Ini lebih daripada sekadar kesedaran peta. Ini mengenai memberi maklumat secara selektif kepada musuh.

Sebagai contoh, anda boleh melepaskan beberapa tanggapan secara rawak. Ini adalah idea yang mengerikan dalam pertandingan PUBG biasa, kerana ia akan berkesan apabila menjerit “SAYA DI SINI!” kepada musuh anda. Tetapi dalam pertarungan terakhir, ini boleh menjadi strategi yang sah! Memilih untuk mendedahkan lokasi anda dapat memikat lawan menjadi pertarungan yang tidak baik. Mungkin ini adalah struktur yang sangat anda yakin boleh bertempur. Mungkin kerana anda mengesyaki musuh sedang mendekat dan anda ingin menyalakan api kemarahan. Hal ini adalah untuk memberikan maklumat kepada lawan untuk memprovokasinya. Petua lain adalah melemparkan bom tangan ke kanan, mula mengira, dan pada 3, buat garis ke kiri. Suara akan mengalihkan perhatian lawan ke kirinya semasa anda menghampiri di seberang!

Cubalah cadangan ini. Tidak sepanjang masa dan juga tidak setiap masa. Lebih kerap anda boleh bernasib baik dan fikirkannya, anda akan menang lebih banyak. Sudah tentu ada lebih banyak taktik untuk menjayakan “Winner Winner Chicken Dinner” itu. Teruskan bermain dan lihat apa yang sesuai untuk anda!

Semoga artikel berkenaan taktik solo dalam PUBG ini mampu membantu anda didalam permainan. Jangan lupa untuk follow sosial media kami bagi mengikuti berita sensasi dan menarik! Terima kasih kerana menyokong kami kakibawang.my

Lagi artikel menarik:

  1. Nicol David Win The World Greatest Athlete of All Time With 318,943 Votes
  2. Extraordinary Story of Anak-anak Sidek, 5 Lagenda Badminton Malaysia
  3. Harga Emas Dijangka Naik RM500/g Tahun 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *