Cadangan Hadiah Kahwin
Cadangan Hadiah Kahwin

Pernahkah anda tertanya-tanya dan sering memikirkan hadiah apa yang sesuai diberikan kepada rakan anda yang bakal melangsungkan perkahwinan, bukan?

Sudah tentu hadiah yang akan diberikan boleh digunakan untuk kegunaan harian selepas berumah tangga. Walaubagaimanapun, sudah tentu anda ingin membeli barang yang sesuai dengan bajet anda.

Jangan bimbang, jom ikuti 10 cadangan hadiah kahwin yang bernilai bawah RM100 dan berbaloi.

1. 6 in 1 sandwich maker RM88.90

https://shp.ee/9hazkbw

Image

2. BBQ grill & steambot hot pot

Boleh fry, BBQ, bake & boil! RM99

shp.ee/8e9g46n

Image

3. Akemi bedsheet 580 thread count.

Quality tiptop. Price RM58 je

https://shp.ee/8hqzd8e

Image

4. Philips toaster.

Siap boleh panaskan croissant atas tu! RM97

https://shp.ee/dm9n25w

Image

5. MIDEA 2 in 1 vacuum cleaner!

Vacum yang sangat ringan, murah, tahan lasak dan sangat berbaloi yang berharga RM86.90 sahaja!

https://shp.ee/dbpkyde

Image

6. HOOGA wall clock.

Kalau pakai ni guys, auto gempak la rumah dia. RM59.90 https://shp.ee/485saj6

7. Pensonic Food Steamer.

Tengah sale! Tinggal RM88 je, lambat melepas!

https://shp.ee/z9gszv6

Image

8. Diffuser

Siap lampu & speaker. Boleh control guna bluetooth! RM57

https://shp.ee/ayh8etw

Image

9. Russell Taylors hand blender.

Very nice siap ada warranty setahun! RM99

https://shp.ee/digugve

Image

10. Luggage from Universal Traveller

Dah hidup berdua, mesti kalau honeymoon diorang perlukan luggage especially bila nak honeymoon. RM99

https://shp.ee/3vnrvbn

Image

Jangan lupa untuk follow sosial media kami bagi mengikuti berita sensasi dan menarik! Terima kasih kerana menyokong kami kakibawang.my

Sumber : https://twitter.com/shopeesale/status/1350083686499188736

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *